Housestyling

indretning, funktion og livsstil


Feng Shui

Hvad er Feng Shui?

Feng Shui er en gammel kinesisk filosofi og betyder direkte oversat Vind og Vand. Den bygger på harmoni, balance og de energier vi omgiver os med i det daglige. Med farver og former kan man stimulere den gode energi til glæde for alle. Ligeledes kan man fjerne negative energier.

Systemet bygger blandt andet på yin og yang, fødselsdagsdato, samt elementer som: vand, ild, træ, jord, metal, vind, luft, torden, sten, bjerg, vores jord samt planterne.

Ifølge den gamle filosofi er alt under indflydelse af energi. For os mennesker er det et spørgsmål om at styre denne energi i forhold til hvad vi ønsker.Mange der benytter Feng Shui i sin dagligdag oplever en større balance, bedre relationer, anerkendelse, bedre arbejdsforhold, helbred og økonomi. I østen benytter næsten alle sig af feng Shui. i Europa og Norden er det blevet almindeligt at større virkssomheder gør brug af feng Shui, med stor succes. Efterhånden ser vi også at flere og flere private benytter sig af denne enestående mulighed for at påvirke sit miljø.

Vi ved at farver påvirker os mentalt, i Feng Shui er man gået nogle skridt videre og tager hensyn til verdenshjørner, lysets retning, luft og træk, materialer og tingenes form og farve.

 

yinyang

 

HS Housestyling v/ Helene Hornemann - Krarup Gamle Mejeri - Bøjdenvejen 60A - 5750 Ringe
Tlf. 6227 1122 - Mobil. 2845 0982